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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha : |
18/03/2019 |
Actualizado : |
18/03/2019 |
Tipo de producción científica : |
Abstracts/Resúmenes |
Autor : |
DINI, M.; PISANO, J.; SORIA, J. |
Afiliación : |
MAXIMILIANO ANTONIO DINI VIÑOLY, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; JULIO CESAR PISANO CARBAJAL, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; JORGE RAUL SORIA BARAIBAR, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Clonal selection of "Williams" pear in Uruguay. [abstract of poster]. |
Fecha de publicación : |
2018 |
Fuente / Imprenta : |
In: Zoppolo, R. Cabrera, D. (Eds.). Growing in diversity. Proceedings of the International Pear Symposium, 13, Dec. 4-7th 2018, Montevideo, Uruguay. |
Páginas : |
p. 66. |
Idioma : |
Inglés |
Contenido : |
Fruit quality of "Williams" European pear produced in different Uruguayan commercial orchards is heterogeneous. It´s unknown if those differences are due to environmental factors or genetic factors linked to the source of plant material used for propagation. |
Palabras claves : |
CLIMATIC ADAPTATION; FRUIT QUALITY; PEAR BREEDING; PHENOTYPIC VARIABILITY. |
Thesagro : |
PYRUS COMMUNIS L. |
Asunto categoría : |
F01 Cultivo |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/12518/1/P1-Dini-M.-Abst.-Pear-Symp.-13.-2018.pdf
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Marc : |
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Registro original : |
INIA Las Brujas (LB) |
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Biblioteca
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Identificación
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Tipo / Formato
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Cutter
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Registro
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Volumen
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Estado
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha actual : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
22/02/2014 |
Autor : |
Carballo, S.J.Blankenship, S.M.Sanders, D.C.Ritchie, D.F. |
Título : |
Drip fertigation with N and K and postharves susceptibility to bacterial soft rot of bell peppers |
Fecha de publicación : |
1993 |
Fuente / Imprenta : |
ln: Carballo, S.J. N and K fertigation and packingline handling impact on bacterial soft rot susceptibility of bell peppers: thesis Master of Science. Raleigh, NC (USA): North Carolina State University, 1993. |
Páginas : |
p. 1-30 |
Idioma : |
Español |
Thesagro : |
ABONOS NP; APLICACION DE ABONOS; BACTERIA; CAPSICUM ANNUUM; ERWININA CAROTOVORA; NITROFOSFATOS; NUTRICION DE LAS PLANTAS. |
Asunto categoría : |
-- |
Marc : |
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